Images-loading

Dogovaranje termina

Dogovoranjem termina preko naše WEB stranice za prijem Vašeg vozila u servis, izbjegava se nepotrebno čekanje kupca na dobijanje slobodnog termina za popravku vozila, a time je bitno skraćeno i zadržavanje Vašeg vozila u servisu.

Svako vozilo koje posjeti naš servis evidentira se u našoj bazi podataka, tako da uvijek imamo kompletnu istoriju o urađenim popravkama na Vašem vozilu.

Ukoliko želite servisirati Vaše vozilo u našem servisu možete ispuniti formular sa željenim terminom za servis Vašeg vozila, a mi ćemo Vas kontaktirati i potvrditi termin servisiranja.

Na dan servisiranja vozila obavezno je da kupac ponese servisnu knjigu vozila (ukoliko je posjeduje).

Naručite termin za servis Vašeg vozila

Osobni podaci

Odaberite da li ste pravno ili fizičko lice.
Unesite Vaše Ime i Prezime.
Molimo unesite naziv preduzeća.
Invalid Input
Invalid Input
Unesite broj telefona.
Invalid email address.

Podaci o automobilu

Izaberite neki od naših odjela!
Unesite broj šasije vozila.
Unesite registarsku oznaku vozila.
Unesite broj pređenih kilometara.
Odaberite datum dolaska.

Razlozi za Vašu posjetu našem servisu

Invalid Input
Unesite Vašu poruku.

Posebni zahtijevi /želje kupca prilikom dogovaranja termina

Invalid Input
Direktan prijem je pregled automobila u prisutnosti kupca, koji omogućava uvid u stanje automobila i stručnu informaciju o svim detaljima sa pogleda ispravnosti i istrošenosti pojedinih dijelova koje utječu na ispravan rad i sigurnost automobila. Ova usluga se ne naplaćuje za kupca!
Invalid Input
Odvoz-dovoz automobila je usluga dolaska na adresu kupca i odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu. Ova usluga se ne naplaćuje i vrijedi za područje do 10 km udaljenosti od adrese servisnog centra!
Invalid Input
Odvoz–dovoz i korištenje zamjenskog automobila je usluga dolaska na adresu kupca i omogućavanje kupcu korištenje zamjenskog automobila za vrijeme trajanja radova u servisu. odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu i izvršava primopredaja zamjenskog automobil. Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!
Invalid Input
Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava korištenje automobila željene klase za vrijeme trajanja radova u servisu. Ova usluga se naplaćuje za kupca!
Anti SPAM
Invalid Input