• Radno vrijeme: Ponedeljak - Petak 08 - 16:30; Subota 08 - 15. Nedelja zatvoreno.

O nama

Inter Auto Tuzla - ovlašteni Audi i Seat zastupnik

O NAMA

Firma INTER AUTO sa sjedištem u Tuzli osnovana je 2003 godine na osnovama tradicije i entuzijazma čija je prvenstvena djelatnost bila servisiranje vozila. Kako se Vizija i ambicija vlasnika i direktora firme INTER AUTO, g-dina Begić Muhameda, ogleda u povezivanju firme sa nekim od svjetskih priznatih brendova u automobilskoj branši, tako početkom 2004 godine INTER AUTO postaje Ovlašteni trgovac i serviser marke Audi i Seat.

Danas INTER AUTO zauzima vodeće mjesto na regionalnom tržištu Bosne i Hercegovine u prodaji i servisiranju motornih vozila, što potvrđuju poslovni rezultati i kontinuirani rast firme.

INTER AUTO je počeo 2003 godine sa 2 uposlenika, da bi danas INTER AUTO brojao 53 uposlenika, a taj napredak INTER AUTO je tokom predhodnih godina ostvario kao rezultat rada njegovih uposlenika, stalnim usavršavanjem, timskim radom, lojalnosti firmi, te kroz vrijednosti organizaciske kulture. Kao rezultat svoga napretka INTER AUTO 2009. godine postaje ovlašteni trgovac i serviser za vozila marke Porsche.

Ulaskom u krug odabranih zastupnika za Porsche vozila, INTER AUTO je potvrdio svoja nastojanja da ostvaruje stalni napredak i razvoj, kako svojih uposlenika tako i firme u cjelini. INTER AUTO je partner koji postavlja mjerila standarda u oblasti prodaje i usluga koje savremena autoindustrija ultimativno zahtjeva.

Kao posebnu vrijednost i doprinosu uspjehu firme treba istaknuti fleksibilnu organizacisku strukturu koja se kontinuirano prilagođava strategiji poslovanja i ostvarenju zadatih ciljeva. Glavno mjerilo prema kojem vrednujemo rezultate jest zadovoljstvo kupca.

Stoga ćemo i u budućnosti najveći naglasak stavljati na kvalitetu usluga kao i daljnju izgradnju i modernizaciju. Rezultati provedenih anketa pokazuju kako smo prepoznati i kao najpoželjniji poslodavac u okruženju.

CILJ

Zadovoljiti potrebe tržišta i naših korisnika na moderan i učinkovit način.

VIZIJA

Zadržati lidrestvo kroz visoke standarde u distribuciji, produktivnosti i inovativnosti cjelokupnog poslovanja.

MISIJA

Ostvariti vrhunsku odgovornost prema ljudima, te kontinuirano pronalaziti načine da bi se stvorio osjećaj zadovoljstva i ponosa kod kupaca, uposlenika, poslovnih partnera i cjelokupnog okruženja, te sa poštovanjem poslovne etike i društvenih vrijednosti na svim područjima djelovanja.

Naziv: Inter Auto d.o.o.
Sjedište: Turalibegova bb, 75000 Tuzla
Broj registra upisa: U/I-1476/03
Identifikaciski broj: 4209406030009
PDV IDUIO: 209406030009
Temeljni kapital: 8.475.402,00 KM
Vlasnik i direktor: Muhamed Begić