• Radno vrijeme: Ponedeljak - Petak 08 - 16:30; Subota 08 - 15. Nedelja zatvoreno.

Zaštita privatnosti

Zaštita vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga vas u nastavku detaljno informiramo o prikupljanju osobnih i anonimnih podataka.

Zaštita podataka

Za zaštitu Vaših podataka poduzeli smo tehničke i organizacijske mjere, posebno protiv gubitka, manipulacije i neovlaštenog pristupa. Postupak zaštite podataka kontinuirano prilagođavamo tehničkom razvoju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci pohranjuju se samo onda kada nam Vi – npr. u okviru registracije kod upita, nagradne igre ili za pretplatu na newsletter – izričito dozvolite korištenje i odobrenje za obradu.

Vašu suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku bez roka i sa stupanjem na snagu odmah, na E-mail adresu navedenu u kontaktima, ili poštom na adresu. Uz to uklanjanje sa liste primatelja newslettera, moguće je klikom na poveznicu koja se nalazi u svakom izdanju. Za ovo možete iskoristiti i kontakt formular koji se nalazi na stranici.

Ukoliko se od Vas tijekom korištenja jedne od ponuđenih usluga zatraži navođenje Vaših osobnih podataka, tada je povezivanje Vaših osobnih podataka s podacima iz protokoliranja pristupa preko anonimne IP-adrese u svrhu izrade osobnog korisničkog profila isključeno.

Budući da pristanak na korištenje Vaših podataka u prethodno spomenute svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka našim partnerima (pružateljima financijskih usluga),  odnosno institutima za ispitivanje javnog mijenja radi istraživanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca, Vaši podaci se mogu proslijediti i na ova mjesta. Osim navedenog, podaci se ne prosljeđuju trećim osobama – poput izdavačima imenika i tvrtkama za oglašavanje. Naši partneri odgovorno su odabrani te su sukladno tome primorani pridržavati se zakonskih standarda zaštite podataka. Našim partnerima također nije dozvoljeno u reklamne svrhe, prosljeđivanje podataka trećim osobama.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (eng. cookies)

Naše web stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju fajlovi male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu računaru, što našoj web stranici omogućava prepoznavanje Vašega računara prilikom sljedećeg posjeta. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tokom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana Inter Auto se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Internet stranice trećih lica

Možete odabrati da pristupite internet stranicama i uslugama određenih trećih lica preko naše internet stranice. Inter Auto d.o.o. Tuzla nije odgovoran za pravila i postupke drugih internet stranica u vezi sa zaštitom privatnosti. Za više informacija o njihovim pravilima o zaštiti privatnosti treba da pretražite njihove internet stranice.
Imamo stranicu na Facebook koja se odnosi na neke naše proizvode. Kada odlučite da podijelite informacije sa Facebook, na informacije koje podijelite primenjivat će se njihova pravila o zaštiti privatnosti. Ta stranica društvenih medija također može da podijeli informacije s nama i može na svojoj stranici objaviti informacije o vašim posjetama našoj internet stranici. Vaše postavke privatnosti možete promijeniti na Facebook.

Pravo na prigovor
Ako smatrate da nismo poštovali vaša prava na pošten i primjeren način, imate pravo na prigovor nadležnom organu za zaštitu podataka.